Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αναχώρηση της Ομάδας Ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας για τη Μ. ΒρετανίαΣαρωνικός, 20/6/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναχώρηση της Ομάδας Ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας για τη Μ. Βρετανία
Αναχώρησε την Τρίτη 20 Ιουνίου για το Bath της Μ. Βρετανίας η Ομάδα Ρομποτικής FO.R.T. (FokaiaRoboticsTeam) του Δημοτικού Σχολείου Φώκαιας, προκειμένου να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό FirstLegoLeague.
Ο Δήμος Σαρωνικού, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας, κάλυψε οικονομικά τις εγγραφές των μαθητών και των συνοδών τους στον διαγωνισμό, διαθέτοντας το ποσό των 8.000 ευρώ.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να αποχαιρετήσουν τα παιδιά και να τους ευχηθούν κάθε επιτυχία.
Όπως τόνισε ο κ. Σωφρόνης, «Είμαστε ήδη υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Ξέρω καλά ότι και στο διεθνή αυτό διαγωνισμό θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα εκπροσωπήσετε επάξια το Σχολείο σας, την πόλη μας και την πατρίδα μας. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία!»
 

Η ομάδα FO.R.T. που αποτελείται από 15 μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού, έλαβε τον περασμένο Μάρτιο την 4η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού FirstLegoLeagueGreece ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη διεθνή διοργάνωση του διαγωνισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers

 
Blogger Templates