Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση των 'Παραιτηθείτε'.

 

Αλλάζουμε τώρα που είναι ακόμα νωρίς την ημέρα της συγκέντρωσης 'Παραιτηθείτε' για την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 λόγω της δήθεν 'σούπερ διαπραγμάτευσης' που θα κάνει ο Χαρούμενος Πρωθυπουργός μας στις 15 Ιουνίου για να μειώσει και καλά τον... αριθμό του χρέους της χώρας, από τα εκατοντάδες δις στα εκατοντάδες δις μείον το σανό που θα πουλήσει στους ψηφοφόρους του, ενώ πρώτα μας φόρτωσε στα γρήγορα 2 ολόφρεσκα 'αριστερά' Μνημόνια και νέους αβάσταχτους έμμεσους και άμεσους φόρους.
Νέα μέρα λοιπόν η Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 20:00, ώστε να μαζευτούμε ακομμάτιστα απλοί Πολίτες που η καθημερινότητά μας είναι πλέον ένας πραγματικός εφιάλτης, χωρίς να έχουμε δίπλα μας σκληροπυρηνικούς Δραχμιστές, Αντιμνημονιοταλιμπάνς, ακροαριστεροδεξιούς και ψεκασμένους οι οποίοι πιθανότατα να μαζευτούν στις 15/6 για να καίνε σημαίες της Ε.Ε. και να ρίχνουν μούτζες στη Βουλή.
Καθαρίζουμε άμεσα λοιπόν την λάσπη που φρόντισαν και μας πέταξαν κάποιοι στον ανεμιστήρα ότι είμαστε δήθεν 'Γερμανοτσολιάδες' και 'Σοϋμπλεμερκελιστές', ενώ η συγκέντρωση 'Παραιτηθείτε' είχε ανακοινωθεί βέβαια πριν ξαφνικά μπει το θέμα για το χρέος την ίδια ακριβώς ημέρα στο Γιούρογκρουπ και προχωράμε δυναμικά ώστε να αντιδράσουμε στην ανεκδιήγητη αυτή αριστεροακροδεξιά Συγκυβέρνηση-Τσίρκο, την χειρότερη Συγκυβέρνηση όλων των εποχών στην χώρα μας, στην οποία υπογράφουν Μνημόνια αποκλειστικά και μόνο για να διορίζουν 'τα δικά τους Παιδιά' και παράλληλα κάθε βδομάδα βρίσκουν νέους τρόπους για να πουλήσουν νέα παραμυθάκια στους υπόλοιπους Έλληνες.
Θέλουμε μια καλύτερη, δυνατότερη, νέα Μεγάλη Ευρώπη και θα αγωνιστούμε για αυτήν ΜΕΣΑ από αυτήν.
Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 20:00 λοιπόν, πάμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για να βροντοφωνάξουμε #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Οι διοργανωτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers

 
Blogger Templates