Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

HARRIS KORNAROS – ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΧΗΟ Χάρης Κορνάρος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990.   Ξεκίνησε να τραγουδάει ερασιτεχνικά μόλις στην τρίτη δημοτικού, όταν τον επέλεξαν από την χορωδία του σχολείου.  Λίγο μετά  άρχισε μαθήματα πιάνου και παράλληλα συμμετείχε στη δημοτική χορωδία της περιοχής του. 
Στις αρχές του 2011 άρχισε μαθήματα φωνητικής, τα οποία και συνεχίζει μέχρι σήμερα.  Τότε ξεκίνησε να πειραματίζεται και να ηχογραφεί διασκευές γνωστών,  αγγλόφωνων κυρίως τραγουδιών και παράλληλα άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές.
Σήμερα, έχει αφοσιωθεί στην δημιουργία δικού του πρωτότυπου υλικού γράφοντας μελωδίες και στίχους στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά. Οι μουσικές του επιρροές είναι  κυρίως η ξένη pop,pop-rockfunk και soul, ενώ θαυμάζει  τους Jeff BuckleyJustin TimberlakeWhitney Houston,Bruno MarsMariah CareyPrinceSia, και πολλούς άλλους εκπρόσωπους της ξένης pop-funkμουσικής σκηνής.  Αποβλέποντας  πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Χάρης συνεργάζεται με ταλαντούχους μουσικούς  αντλώντας από τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Το τραγούδι «ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» είναι το πρώτο του προσωπικό τραγούδι,  σε συνεργασία με το συνθετικό δίδυμο Πήγασος,  που επιστρέφουν δυναμικά στις επιτυχίες με την ολοκαίνουρια δισκογραφική τους εταιρεία Magnet Records και πρώτο τους καλλιτέχνη τον χαρισματικό Harris Kornaros,  αφού από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στο ταλέντο του και επένδυσαν πάνω του!  Πρόκειται για ένα pop,  φρέσκο και χαρούμενο τραγούδι που θα σας ξεσηκώσει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers

 
Blogger Templates