Ακούστε ζωντανα

Note: The audio tag is not supported in Internet Explorer 8 and earlier versions.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ρένος Χαραλαμπίδης “Η ζωή προσπερνά..."

Ρένος Χαραλαμπίδης
“Η ζωή προσπερνά..."
Στίχοι – Μουσική-τραγούδι : Ρένος Χαραλαμπίδης
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Ηλίας Κατελάνος

Το νέο του τραγούδι από τη MINOS-EMI

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς. Απόδειξη, το "Η ζωή προσπερνά...”, όπως ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο τρίτο τραγούδι που υπογράφει την μουσική και τους στίχους και μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS-EMI. 
Το ταξίδι του στον κόσμο του πεντάγραμμου αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες, με το “Μυστικό Κήπο” και το "Τραγούδια που χρωστάω", που όπως φαίνεται έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκουν την θέση τους στο ελληνικό τραγουδι.
Το “Η ζωη προσπερνά....” μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς “αν” και “εφόσον”. Οπου η  ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.

Το τραγούδι δεν είναι για εκείνον μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας. 

Τραγουδώντας σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας την φωτεινή πλευρά  της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes